Banner

Over ons

wieleranalist.be werd in het leven geroepen om een beschouwende stem te zijn te midden van het korte en snelle wielernieuws op de vele wielergerelateerde websites.  

We willen een tegengewicht bieden aan deze twitterverslaggeving en dieper ingaan op enkele items van de wieleractualiteit.  

Is de kritiek op een renner terecht? Kan een ploeg zijn ambities waarmaken? Wie zijn de kanshebbers voor dagsucces of voor de eindzege in WT-wedstrijden?

Dit zijn enkele mogelijke startpunten van artikels op onze website.  We nemen daarbij vaak een artikel, interview, … van een gerespecteerde wielersite als basis voor onze bijdrage (uiteraard met bronvermelding).  Vanaf dit vertrekpunt zullen we de wieleractualiteit dieper en anders belichten. 

 

Er zullen ook regelmatig voorbeschouwingen en analyses gepost worden van de belangrijkste WT-wedstrijden. 

 

Artikels worden vooral verzorgd door Herbert Hesters, een 40-jarige fanatieke wielervolger die, vanuit een jarenlange passie voor het wielrennen en opgedane kennis over het peloton, de verschillende renners en onderwerpen zo respectvol mogelijk zal aansnijden. 

 

Wij menen dat we een welgekomen aanvulling gaan zijn in de berichtgeving rond het wielrennen en hopen dat we kunnen bijdragen tot een positieve sfeer rond de sport waar we allemaal van houden en waar we passief en/of actief mee bezig zijn!  

 

Veel leesplezier en laat gerust iets van je horen!

  • Facebookpagina
  • Instagram

nieuwsbrief